Klar til at lægge til kaj på få sekunder.

Når båden skal klargøres til fortøjning, kan det tage lang tid at hænge og sætte fenderne i position. Med Fastfender er det nu fortid!

Med Fastfender kan alle klare opgaven uden besvær!

Fastgør den til rælingen

Ved hjælp af Fastfender kan alle ombord fastgøre eller fjerne en fender.

Først skal du placere de to kroge omkring rælingen som vist på det første og andet billede. Dernæst drejer du Fastfender 90 grader, og så er fenderen fastgjort!

Klargør Fastfender til brug

Sæt tovet ind i bunden af Fastfender, træk den løse ende hen til krogenes åbning og træk tovet ned gennem rillerne. Fastfender er klar til brug!

Tilpas højden på fenderne

Ved hjælp af den integrerede tovklemme kan du nemt tilpasse højden på fenderne.

Træk lidt i tovet, så tovet kommer ud af tovklemmen som angivet på de første to billeder. Tilpas fenderen i den ønskede højde og før tovet tilbage i tovklemmen, det er det hele!

Sikring af fenderne

Vi råder dig til, at du altid binder en knude for enden af tovet. På den måde er dine fendere altid sikret!

Hvis du binder en knude ved den passende højde for din fender, kan du fastgøre Fastfender og sænke tovet. Knuden falder så ind i Fastfenders åbning som angivet på det første billede. På den måde har dine fendere altid den perfekte højde.

Opbevaring af dine fendere

Med Fastfender er det ret nemt at opbevare dine fendere. Du kan f. eks hænge dem ved skibets agterende, så de altid er inden for rækkevidde, når der igen er brug for dem.

Den perfekte nautiske gave

Har du svært ved at finde en gave?

Fastfender er den perfekte gave til enhver bådejer! Fastfenderne ligger i en smuk emballage, der indeholder to Fastfendere, hvilket gør den til en alletiders gave!

Bestil nu

Fastfender-brugere kommer med deres mening